БАЛКАН

Милош не е како многумина млади: Реши да не бега од...

Милош Игњатовиќ има 22 години, а веќе 3 години е претприемач, пишува српски Телеграф. Додека младите бегаат од занает, тој се одлучил да се...

МАКЕДОНИЈА

СДСМ: ДПМНЕ ги испокраде граѓаните 11 години, затоа не им е...

Соопштение од СДСМ: ,,11 години ВМРО-ДПМНЕ немилосрдно земаше пари од граѓаните, ги крадеше и осиромашуваше. Економијата беше во колапс додека фамилијата се богатеше. Сосема спротивно...

СВЕТ

Од утре почнува “метлата” во Америка за сите што се со...

Утре почнува големата акција на депортирање на илегалните мигранти од сите големи градови во САД. Мигрантите вќе добиле решенија за депортирање и надлежните ги...