БАЛКАН

БАЛКАН

Смислува ли ЕУ нов начин како да не ги прими, а...

Во почетокот на 2020 година, Европската комисија и земјите-членки треба заеднички да изготват патокази со клучните барања во клучните сектори што Норвешка или Исланд...

МАКЕДОНИЈА

Кочо Анѓушев: Јас не се мешав во одлуката за прогресивниот данок

Немав никакво влијание во носењето на одлуката за замрзнување на прогресивниот данок, изјави вицепремиерот Кочо Анѓушев, кој одговарајќи на новинарско прашање кажа дека оваа...

СВЕТ

Уапсен хирург – крадел по еден тестис од пациентите

Инаку Корнел 13 години работел како уролог во болниците низ Тексас а во болницата во Хјустон дошол во април 2018 година. По тригодишна истрага,...