БАЛКАН

Во Истанбул се славеше победата над Ердоган со Српска музика (ВИДЕО)

Во Истанбул во неделата се одржаа повторените избори за Градоначалник, на кои повторно победи опозицијата. Ова е тежок удар за до скоро неприкосновениот лидер...

МАКЕДОНИЈА

Заев: Секој не може да биде министер – Атанасов бараше од...

Околу оставката на Заменик министерот за образование Атанасов и Заев има своја верзија: ,,Жалам што господинот Петар Атанасов вака го објави тоа, со ваква употреба...

СВЕТ

Од утре почнува “метлата” во Америка за сите што се со...

Утре почнува големата акција на депортирање на илегалните мигранти од сите големи градови во САД. Мигрантите вќе добиле решенија за депортирање и надлежните ги...