Дома Македонија Ѓoрѓи Спасов објави фотографија од основачите на СДСМ

Ѓoрѓи Спасов објави фотографија од основачите на СДСМ

Loading...

Професорот Ѓорѓи Спасов, изминатите два дена постави многу фотографии и информации од минатото на политичката партија СДСМ, а по повод триесеттиот роденден.

Тој во еден статус честитајќи го роденденот, вели:

Среќен роденден СДСМ. Имаше тој и основачи!

Loading...