Дома Македонија Јоци: Дури и ваков-никаков ко шо си е СДСМ, ќе остане на...

Јоци: Дури и ваков-никаков ко шо си е СДСМ, ќе остане на власт додека не се исчисти сè ,,грујово” со кран во ѓубре

Loading...

Новинарката Јорданка Ивановска Јоци, на социјалните мрежи, го прокоментира вчерашниот статус на поранешниот премиер Никола Груевски:

„Еве ја несреќава, уште ги лаже вмровци.
Ко да СДСМ сам е инсталиран, паднат од Уран…ко да се толку способни.

Не само што не се сами дојдени, туку и ваков-никаков ко шо си е СДСМ, ќе остане на власт додека не се исчисти сè ,,грујово” со кран во ѓубре и додека сегашната гарнитура не биде подобна во очите на ,,големите сили”.

Па ни несреќава не беше дојдена сама на власт. Го симнаа тие што го донесоа и го тинтраа додека вмровци крадеа, ама бар слушаа. Потоа се ставија во филм дека се прејаки и почнаа само да крадат. Просто како грав.“

Loading...