Дома Македонија Рашела му се обрати на Бујар и му кажа што треба да...

Рашела му се обрати на Бујар и му кажа што треба да работи

Loading...

-Очекувано би било Министер за надворешни работи во ситуација на КОВИД криза, економска криза и сериозни блокади на патот на државата кон ЕУ да се занимава со истите, а не со лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

А, доколку решил да го коментира г. Мицкоски тогаш барем да биде запознаен со ставовите на истиот.

Или, г. Османи реши да ја преземе стратегијата – „Вметни го името Христијан Мицкоски во средина на реченица за да докажеш дека си лојален на Власта“, напиша пратеничката од ВМРО-ДПМНе, Рашела Мизрахи на социјалните мрежи.

Loading...