Дома Македонија Јоци: СДСМ ми се лутат, но јас уште на 23. март им...

Јоци: СДСМ ми се лутат, но јас уште на 23. март им кажав што ќе се случи

Loading...

Новинарката Јорданка Ивановска Јоци, која важи за исклучително блиска до владеачката СДСМ, пред последните избори се посочуваше како една од најзаслужните медиумски работници, за нивна победа на изборите.

Сепак, Јоци, по изборите, во текот на овие неколку месеци, многупати апелираше до СДСМ да поведат сметка за нивните функционери, бидејќи некои од нив го уриваат рејтингот на партијата.

Дека Јоци е добар политички аналитичар, се има потврдено многупати во минатото. Денес таа и со скриншот потсети што говорела пред еден месец:

„Хехехе… А, СДСМ ми се лутат кога им велам дека ја фатија удолницата. А, јас само констатирам процес на слободен пад.
ℹ Ако некому му е полесно, ок, ете… јас ништо не знам.“

Loading...