Дома Македонија Сефер Цаноски се потсети што им се случило пред 10 години на...

Сефер Цаноски се потсети што им се случило пред 10 години на прв ден Рамазан

Loading...

Статус на Сефер Цаноски:

На прв ден рамазан пред 10 години не рушеа со динамит. Штета направена од времето на Груевски не чинеше многу.
И во материјална, но уште повеќе морална смисла, посебно кога ги слушавме аудио разговорите како се изживуваше врз мојот татко Фијат цаноски.

Големи удари тешко се издржуваат. Но сакам да им честитам на цела моја фамилија посебно на моите родители што
10 години после одекот на динамитот исто како тогаш на прв ден рамазан, го затворивме и последниот кредит од ова време, додека нашите компании повторно го имаат истиот курс на раст и развој, вратени во А категорија каде што секогаш припаѓале.

Никогаш не ја загубивме вербата во она што го правиме. Нема да ја загубиме вербата и правдата ќе ја бараме до крај, нека поминат уште 10 години ако треба, правда и разрешница за ова злодело мора да има.

Loading...