Дома Македонија Јоци: Што е ова бе Петре покачена ѓубрарина – има лично да...

Јоци: Што е ова бе Петре покачена ѓубрарина – има лично да се погрижам да те нема од градоначалничка фотелја

Loading...

Новинарката Јорданка Ивановска Јоци жестоко реагира на социјалните мрежи:

„Што е ова, бе, Петре Шилегов покачена ѓубрарина, бе, несреќо ниедна – и тоа плус 420 денари за март месец во време на пандемија.

Кога ти тоа си покачил ѓубрарина на куќи и колективно домување за околу 45 отсто? Нормален ли си ти бе, алоооо – 10 години ништо не беше покачено, дојде ти сметкиве урлаат!
Да ти плаќам 1.300 денари за две собирања на канти! Шу збориш, бе!

Тебе ти текнало да покачуваш ѓубрарина, затоа што реши да вработуваш партиски битанги пред локални, а ние да те финансираме?

Тоа ќе видиме. Да ти е*ам тоа неспособниот! Има лично да се погрижам да те нема од градоначалничка фотелја, овој народ да не те гласа! Мрш у пи*ку матер!“

Loading...