Дома Македонија Петар Богојески побара мислење од Љубчо, Христијан и Красимир, да се укине...

Петар Богојески побара мислење од Љубчо, Христијан и Красимир, да се укине името ВМРО

Loading...

Петар Богојески: Што е ВМРО?

-Организација за создавање на македонска држава или политичка партија за правење пари?!?

Пред неколку години ова прашање ми го поставија десетици пријатели од Македонија и од Бугарија, зашто во двете држави има партии со името ВМРО!

Отворена е опцијата во македонско – бугарските преговори, да се потпише согласност ВМРО да се прогласи за културно – историско наследство и да се забрани за политичка употреба во двете држави! Што мислите за таа идеја?

Што мислите Вие господин Hristijan Mickoski?

Што мислите Вие господин Ljubco Georgievski?

Што мислите Вие господин Красимир Каракачанов?

Што мислите за ова Македонци?!?

Loading...