Дома Македонија Каракамишева: Лично Шекеринска ми се јави од кабинет со понуда за соработка...

Каракамишева: Лично Шекеринска ми се јави од кабинет со понуда за соработка – тоа беше 2005 година

Loading...

Статус на Тања Каракамишева:

„Фактот што во 2005г лично @Sekerinska ми се јави од кабинет со понуда за соработка, пред 2 години нејзини соработнички ми нудеа работа врзана со ЕУ интеграцијата НЕ МИ ГО СМЕНИЈА МОЈОТ ПОЛИТИЧКИ СТАВ за погубните политики што ги води СДС, а можеа како што тоа се случува во 99% од примерите.

Личниот интегритет и политичко-идеолошката определба не се на продажба!

Зборот ми е ЧУВАЈТЕ СИ ГО ЛИЧНИОТ ИНТЕГРИТЕТ, тој е само ваш, борете се за СВОИТЕ ИДЕАЛИ, не за туѓите дворови, вложувајте во себе, учете, надградувајте се, градете високи етички стандарди во животот.

Овие вредности ќе бидат ваш заштитен ѕид од сите непријатели и злонамерници.“

Loading...