Дома Македонија Јоци: Да им кажеме на Србиве, ако не – и Универзална да...

Јоци: Да им кажеме на Србиве, ако не – и Универзална да ни ја направат, а и улици да ни закрпат

Loading...

Статус на Јорданка Ивановска Јоци:

„Да им кажеме на Србиве, ако не – и Универзална да ни ја направат, а и улици да ни закрпат. И трамвај да ни реализираат, Луна парк исто да средат…веќе кога нè вакцинираат.

Сега, сите од вакцините, пелцувани – ќе почнат српски да зборуваат.

Попрво астероид ќе нè мавне, него Петре нешто да изгради.“

Loading...