Дома Останато Еден од последните статуси на Зафир Хаџиманов: Сенка и јас се боцнавме...

Еден од последните статуси на Зафир Хаџиманов: Сенка и јас се боцнавме – имунизацијата ќе не спаси од карантинот дома

Loading...

Денес овој свет го напушти еден од најголемите македонски музичари, кој долги години живееше во Белград, Србија.

На 5 – ти март оваа година, тој објави статус дека со својата сопруга се имунизирале и напиша дека се надева дека вакцината ќе ги спаси од куќен „притвор“.

Но очигледно во меѓувреме се заразил и не успеал да ја прими втората доза, бидејќи за комплетна имунизација, треба да поминат две до три недели од втората доза.

„Јас и Сенка се боцнавме, по долго чекање. Две прекрасни дами го направија тоа чудесно! Вакцината ќе не спаси од домашен притвор.“

Loading...