Дома Македонија Мицкоски: Заев бега од мене и тврди дека блескаме (ВИДЕО)

Мицкоски: Заев бега од мене и тврди дека блескаме (ВИДЕО)

Loading...

Статус на Христијан Мицкоски:

„Зоран Заев во исто обраќање бега од лидерска средба, тврди дека блескаме, дека нема никакви проблеми и наведува дека 90% од учениците следат настава!

За мене како педагог е скандалозно, Премиер на една држава да се фали дека 10% или дури 20.000 деца не добиваат НИКАКВО образование, а веќе помина првото полугодие!

Не сакаме да се расправаме преку медиумите и прес конференциите.

Нашиот предлог за лидерска е да се состанат сите релевантни политички фактори и зад затворени врати да се разговара за сите клучни прашања за опстанок и напредок на македонската држава и македонскиот народ, без оглед на верата и политичката припадност.

Loading...