Дома Магазин Видеото кое дене ја крена Македонија на нозе – Митевски и дац...

Видеото кое дене ја крена Македонија на нозе – Митевски и дац и рекоа ЧАО на Кoрона

Александар Митевски и Драган Спасов Дац овој месец почнаа да постираат видеа на социјалните мрежи. Тоа се преработки на познати хитови, најчесто до екс ју сцената.

Loading...

Освен нив двајца, тие почнаа да викаат и гости во нивните клипови, па така, гостин им беше Бени ,,Нон Стоп”, Жаре Бербер и многу други.

Се чини дека врвот го достигнаа вечерва, кога направија преработка на мошне популарната ,,Бела Чао”. Тие ја насловија: ,,Корона Чао”.

Слушнете и погледнете го видеото. Момци, секоја чест!

Loading...