Дома Македонија Јоци: Мајката што се јави од инфективно – размазотина и безобразница, мислела...

Јоци: Мајката што се јави од инфективно – размазотина и безобразница, мислела дека е во хотел

Статус на Јорданка Ивановска Јоци:

Loading...

,,Не знам дали добро разбрав. Мајката и детето се добри, само ете – оваа размазотина и безобразница мислела дека и` следува послуга и собарици како во ,,Риц”, кои ќе трчаат наоколу неа 24/7, па се ,,истурила” од дома врз лекарите кои изгинаа начисто во изминати два месеци.

За оваа руина од здравство, која зад себе ја остави Груевски, кој 11 години го уништуваше систематски, а за што имам многу да раскажувам, бидејќи го гледав одблиску сето тоа, треба да бидеме среќни што не ни се случи Италија, каде пациенти ќе умираат по ходници и ќе ги погребуваат во паркови.

И за сето тоа треба да бидеме благодарни на здравствените работници кои ги ризикуваат животите и даваат се` од себе. Со последни сили.

Loading...