Дома Македонија Миленко до Љубчо Георгиевски: Си заборавил дека во 2003 ги шамаравте делегатите...

Миленко до Љубчо Георгиевски: Си заборавил дека во 2003 ги шамаравте делегатите кои не сакаа да гласаат за твојот Груевски

Статус на Миленко Неделковски:

Loading...

,,A во Охрид, во мај 2003-та на Конгресот, кога по твоја наредба луѓето на Рамче цела вечер ги возеа со кајче по езеро делегатите што сакаа да гласаат за Марјан Ѓорчев?

Убедување имало со шамари, клоци и фрлање во езеро за да се гласа за твојот Никола. Тогаш Груевски, твојот избор – твојот пулен, не беше ли “СК Движење за Југославија”?!

А бе Љупчо, пак те викнале во некоја амбасада на рефреширање за обврските што си ги имаш за доживотно преземени.”

Loading...