Дома Македонија Миленко: Не се запрашаа ли судијката Дика и мајка му на Боки...

Миленко: Не се запрашаа ли судијката Дика и мајка му на Боки од кај му се париве на детето

Loading...

Новинарот Миленко Неделковски во два свои статуси вчера и денес, потсетува на некои нелогичности во врска со исказите на сведокот во постапката против Бојан Јовановски, судијката Дика:

,,Како мајка му на Боки и другарка и судијка не се запрашаа во Милано, од каде му на детево невработено 148.000 евра за шопинг?!”

,,Колку судијката Дика повратила пари од данокот за на Боки13 гардаробата? Колку е платена царина во Македонија за гардероба вредна 148.000 евра?

И, се дозна ли кој полициско-царински функционер се јавил на аеродромот Алекдандар Велики за да биде ослободен Боки13 и да му биде вратена гардеробата кога беше фатен во шверц пред гпдина-и-нешто?”

Loading...