Дома Свет Груевски: По алармантната состојба, планираат да изградат болница за неколку дена –...

Груевски: По алармантната состојба, планираат да изградат болница за неколку дена – тоа е Кина

Loading...

Биточанецот Дуле Груевски, на социјалните мрежи прави паралела како реагираат институциите во Кина и оние кај нас, кога се појавува алармантна ситуација:

Институции на системот и власт која се грижи за граѓаните и по потреба превзема соодветни ИТНИ МЕРКИ И ЧЕКОРИ во интерес на решавање на некаков проблем.

Алармантните проблеми, добиваат решенија кои значат временски период од 6-7 дена… Тоа е Кина..

Индустријата кај нас загадува со децении, а нашите власти и институции и понатаму добиваат поддршка од нас граѓаните, за да владеат и профитираат..

Неколку мандати едните, нешто другите и така во круг, а овие во Кина.

ВПОНЕДЕЛНИК планираат да завршат БОЛНИЦА….

Ај уште еднаш:

До понеделник планираат да изградат болница која ја започнаа деновиве…

Ај уште еднаш:

До понеделник да изградат болница, затоа што состојбата е алармантна…

Loading...