Дома Македонија Миленко за Миленко: За никого не одработува освен за Македонскиот народ и...

Миленко за Миленко: За никого не одработува освен за Македонскиот народ и Македонија

Статус на Миленко Неделковски:

,,Чуството кога те читаат и гледаат 24/7, цитираат и пренесуваат 24/7, коментираат, фалат и осудуваат секојдневно – ПРАЈСЛЕС.

А јас сам самцат… That’s an achivement.

Loading...

Сајтови, твитерџи што се згражаат од фејсбук, обични твитерџии, партии, партиски фракции, неформални здруженија, олигарси, робијаши, амбасади, полиција, обвинителство…

Сите на куп ја билдаат читаноста и гледаноста и влијанието на Дудунка, Јутјуб каналот и Фејсбук странава.

Плус, општа збуњола за кого сум одработувал, кој ме плаќал, кој ме штител? Оти, си поаѓаат од себе си! Сакаат некој ним да ги плаќа, штити…, за некого моќен сакаат да одработуваат.

Не разбираат, бидејки се затворени во својот мал ситноинтереџиски ум, дека има луѓе како Миленко кои не се плашат, никој никогаш не ги штител, никој не ги плаќа и за никого не одработуваат ОСВЕН ЗА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД И МАКЕДОНИЈА.”

Loading...