Дома Македонија Костадин: За среќа на сите, ВМРО е во распаѓање – им остана...

Костадин: За среќа на сите, ВМРО е во распаѓање – им остана само да шират лажни вести

Loading...

Костадин Костадинов, портпарол на СДСМ и пратеник:

,,ВМРО-ДПМНЕ преку колегата Илија Димовски ја лажат јавноста дека, со државни пари се купувани слот машини.

Жалам што колегата кој практично е еден од пратениците со најдолг стаж во собранието, не прави разлика од трошење државни пари и самофинансирање.

При набавката, која што ја спроведува државната видео лотарија не е потрошен ниту еден денар од буџетот на Северна Македонија.

ДПМНЕ која што практично остана последниот анти државен елемент и за среќа на сите е во распаѓање, не им остана ништо друго освен ширење на лажни вести преку политичките амеби кои скоро 2 децении, функционираат на товар на граѓаните.

Таквото лицемерие граѓаните го препознаваат и на 12 Април убедливо ќе го поразат деструктивното однесување на вмро-дпмне!”

ВМРО-ДПМНЕ преку колегата Илија Димовски ја лажат јавноста дека, со државни пари се купувани слот машини.Жалам што колегата кој практично е еден од пратениците со најдолг стаж во собранието, не прави разлика од трошење државни пари и самофинансирање.При набавката, која што ја спроведува државната видео лотарија не е потрошен ниту еден денар од буџетот на Северна Македонија.ДПМНЕ која што практично остана последниот анти државен елемент и за среќа на сите е во распаѓање, не им остана ништо друго освен ширење на лажни вести преку политичките амеби кои скоро 2 децении, функционираат на товар на граѓаните.Таквото лицемерие граѓаните го препознаваат и на 12 Април убедливо ќе го поразат деструктивното однесување на вмро-дпмне!

Публикувахте от Kosta Kostadinov в Сряда, 22 януари 2020 г.

Loading...