Дома Македонија Александар од Скопје моли за помош на својата мајка Цена

Александар од Скопје моли за помош на својата мајка Цена

Loading...

Александар Митревски од Скопје, преку социјалните мрежи апелира хуманите луѓе да и помогнат на неговата мајка која е во тешка состојба.

-Мојата мајка Цена Димкоска, има опструктивна белодробна болест и хронична респираторна слабост, поради животнозагрозувачка состојба во која се наоѓа семејството, семејството одлучува да ја смести на Интензивна нега во Систина, каде е направен оперативен зафат и сеуште е на Интензивна нега.

Иако е во малку подобра состојба не е во можност самостојно да дише, за тоа што е потребно да се набави апарат за дишење за во домашни услови. Семејството не е во можност да го покрие болничкото лекување и набавката на апаратот, потребни се околу 30.000 еур. да помогнеме, пишува на социјалните мрежи синот Александар.

Број за донации A1: 143 469
Број за донации Телеком: 143 124
Стопанска Банка АД Скопје
Жиро сметка: 200002759263738

Ви благодариме за хуманоста и подадената рака!

Loading...