Дома Македонија Мицкоски: Некој опасно го мести СДСМ

Мицкоски: Некој опасно го мести СДСМ

Твитер статус на Христијан Мицкоски:

,,Кој во СДСМ го мести вака СДСМ?
Имаат спот во кој велат “пазете да не се врати ВМРО-ДПМНЕ пред 25 години!”

Пред 25 години СДСМ беше на власт и цветаше корупцијата, Радмила беше главна во младината на партијата, шверцот на цигари, првите рекетирања кои денес се усовршени.

Loading...

Глигоров, протести, загубари, затворени фабрики, инфлација, сиромаштија. Тоа е времето на пропаста на Славија, Центро, Железара, на грабежот и пропаста на ТАТ.

Заеви од просечно земјоделско семејство го започна картелот кој денес вреди милиони. Тоа беше нивното време пред 25 год.”

Loading...