Дома Македонија Јовановиќ: Никаде Заев не заминува и никаде Груевистите нема да се вратат...

Јовановиќ: Никаде Заев не заминува и никаде Груевистите нема да се вратат – тоа е само нивни влажен сон

Loading...

Статус на Ненад Јовановиќ:

,,Никаде Заев не си заминува, и никаде Груевистите нема да се вратат. Ако адресираат на тоа дека Заев си оди, а тие ќе се вратат на власт. Тоа е само влажен сон на мицињата.

Зоран Заев формално-правно е во оставка до 12 април.

Во реална и идејно-политичка смисла, Заев е страшно популарен и влијателен како дома, така и надвор од земјата. Кој тоа не го гледа, ништо не гледа.

А после 12 април во вемерото на Мицкоски ќе стигне еден плуг за длабоко орање, ако ме разбирате што сакам да кажам.”

Loading...