Дома Останато Предвидувањата за 2020 на жената која што ретко греши

Предвидувањата за 2020 на жената која што ретко греши

Loading...

Во 2020 година ќе има многу разорни земјотреси, ќе дојде до нова економска криза, американскиот претседател Доналд Трамп ќе победи на изборите, а атентатор од Кремљ ќе се обиде да го убие рускиот претседател Владимир Путин.

Тоа се тврди во пророштвата на познатата гатачка Баба Ванѓа.Баба Ванѓа за 2020 година предвидела атентат на Путин.

Меѓутоа, нејзините толкувачи и за 2019 година го тврделе истотот, но немало никаков атентат. Освен тоа, наводно видела дека Трамп оваа година ќе се разболи и дека поради тумор на мозокот ќе остане глув.

Таа предвидела дека оваа година муслиманите ќе ја заземат Европа, која ќе престане да постои. Меѓутоа, таа тоа го предвидувала и претходно.

Loading...