Дома Македонија Миленко Неделковски: Што му најдоа на овој, според моите информации, скромен човек

Миленко Неделковски: Што му најдоа на овој, според моите информации, скромен човек

Loading...

Статус на Миленко Неделковски:

Почнува Сорос-СДСмововскиот систем на штанцање невистини. На сцена стапуваат рекетарите и платениците Џабир, Сашо, Борјан, Ацо, Јадранка, Дувњак, Чом…

Што му најдоа на овој, според моите информации, скромен човек? Имал стан од 63 квадрати, на улица Фрањо Клуз!!!

Татко со 2 деца, фамилија од 4 члена, имаат 63 квадрата?!?!. Тоа криминал ли е? Колку собен стан е тоа? Двособен или двособен проширен?

Па уште цена му набиле 90.000 евра!!! 1.500 евра квадрат стан во Мичурин/Пролече, на булевар кој граничи со индустриска зона?

Ниту е Водно, ниту Панорама, ниту Бардовци – туку Мичурин, име добиено според фабриката за конзерви.

Колкава е куќата на Сашо Орданоски што има безбедносен сертификат? Куќата и становите на Борјан? Становите на Џабир и Геро??? Колкав е имотот на Оливер Спасовски, Радмила, Кирацовски, Ременски, Десковска???

Почнува Сорос-СДСмововскиот систем на штанцање невистини. На сцена стапуваат рекетарите и платениците Џабир, Сашо,…

Публикувахте от Миленко Неделковски в Четвъртък, 2 януари 2020 г.

Стварно, МНОГУ НЕПРИЈАТНИ И НЕОДГОВОРЕНИ ПРАШАЊА ИМА. Станчево од 63 квадрата не е едно од нив.

Loading...