Дома Македонија Мицковски: Пак ли сакате да не скарате со Кина

Мицковски: Пак ли сакате да не скарате со Кина

Статус на Ивор Мицковски: ,,Да им пратиш на Кинезите како амбасадор муслимански свештеник, прво значи дека не разбираш ништо за Кина во моментов, второ дека не ти е гајле, трето испраќајки некој без дипломатско искуство е еднакво на навреда.

Loading...

Кина, еј Кина, идната и актуелна светска сила.
Член на Совет за безбедност. Притоа сме земја која веќе ги навреди и понижи со Тајван.

Како работите вие за нашите интереси, не е наш интерес вака да се однесуваме, макар и се мислеле за американски протекторат.”

Loading...