Дома Останато Фарук од хит серијата: “Истанбулската невеста“ е приморан да се откаже од...

Фарук од хит серијата: “Истанбулската невеста“ е приморан да се откаже од синот – еве зошто

Loading...

Фејза и Оскан биле во брак само една година и имале премногу расправии. Неколку пати пробале да ги пребродат расправиите но не успеале. Затоа разводот кој и двајцата го потпишале за неполни 15 минути, бил неминовен.

Тие се раздвоиле спогодбено и мирно и се договориле за распределбата на деновите во кои секој од нив ќе го гледа синот.

Имено, Фејза почнала неконтролирано да троши пари, па сопругот и ги затворил сметките, и ги одземал картичките и и дал само една која може директно да ја контролира, пренесуваат пријатели на актерот.

Неговиот потег многу ја налутил Актан, па почнале сериозно да се расправаат. Иако актерот тврдел дека не е вистина и дека бракот и натаму им е складен, пред околу 3 месеци се преселил во хотел.

“Таа одвај чекаше да му роди дете па да се однесува како сака. Но, тој не можеше повеќе да ја трпи па одлучи да се исели. Жал ми е што му се случува ова, бидејќи веќе има еден развод зад себе. После тоа внимателно бираше со кого ќе го мине остатокот од животот, но изгледа погреши”, рекол пријател на актерот.

Извор: Пинџур

Loading...