Дома Македонија (ФОТО) Кочани доби вулгарна елка каква што нема нигде

(ФОТО) Кочани доби вулгарна елка каква што нема нигде

Се наоѓаме во период од годината каде што полека но сигурно сите ги зафаќа предновогодишна еуфорија. Градовите ширум Македонија веќе од поодамна се украсени во духот на празниците, а таков е случај и со Кочани.

Вообичаено во сите градови има новогодишна елка која е украсена, па така и во овој наш град се погрижиле. Арно ама се чини нивната елка потсетува не нешто друго. Доволно е да погледнете самите и ќе заклучете на што ве асоцира.

Loading...

Нема сомнеж дека Кочани ја има највулгарната елка во нашата држава, а можеби и пошироко. На кој талент само му текнало вакво нешто останува само да погодуваме.

Ова елка предизвика големо внимание и наиде на потсмев, па деновиве е мошне коментирана и објавувана на социјалните мрежи, а има и зошто да е така.

Loading...