Дома Македонија Спасов: Рејтинг не е моја агенција – анкетата која се споделува не...

Спасов: Рејтинг не е моја агенција – анкетата која се споделува не сме ја правеле ние

Loading...

Сатус на Никола Спасов, син на Ѓорѓи Спасов, поранешен висок функционер и министер во владите на СДСМ:

,,Активно се споделува онлајн анкета која е поставена на доменот www.rejting.mk кој асоцира на тоа дека ја спроведува мојата „Агенција Рејтинг“. Не станува збор за наша анкета и агенцијата не е поврзана со ова. Нашиот домен е www.rating.mk

Според она што пишува на самиот сајт кој прави забуна, станува збор за интернет анкети кои се прават на случаен избор на испитаници (посетители на сајтот), а самите резултати не се репрезентативни. https://rejting.mk/anketa/#”

Loading...