Дома Uncategorized Шилегов: Драги мои скопјани, дојдете во сабота на градскиот плоштад да поставиме...

Шилегов: Драги мои скопјани, дојдете во сабота на градскиот плоштад да поставиме рекорд за Гинис

Loading...

Статус на Петре Шилегов:

Драги мои скопјани, Ве повикувам, заедно да го внесеме нашиот град во Гинисовата книга на рекорди.

Дојдете во сабота, 21.12.2019, во 13.00 часот, на градскиот плоштад.

Скопје во Гинисова книга !!!

Драги мои скопјани, Ве повикувам, заедно да го внесеме нашиот град во Гинисовата книга на рекорди.Дојдете во сабота,…

Публикувахте от Петре Шилегов в Понеделник, 16 декември 2019 г.

Скопје и скопјани го рушат најголемиот Guinness рекорд на новогодишна елка создадена од луѓе!

Сподели до твоите пријатели и дојдете на Winterland во сабота на 21.12 во 13:00 часот да го сместиме Скопје на светската Guinness мапа.

Loading...