Дома Македонија Ванковска: Министер за здравство му пошол дома на Боки Тредичи – и...

Ванковска: Министер за здравство му пошол дома на Боки Тредичи – и ова ли треба да го проголтаме за нормално

Loading...

Статус на Билјана Ванковска:

,,Министер за здравство му пошол на СЛУЖБЕН разговор на Боки Тредичи дома – и тоа е речиси работа која треба да ја проголтаме како нормална (во ненормална земја без правна држава и така е…)

Всушност, сите оние кои јавно се сликаа со него, нема зошто да не му одат дома или да седат по кафеани. И не чувствуваат ни трошка срам, а први ќе се откажат од Боки (како беше она, „самонаречениот естраден забавувач“?)

Како се најдовме во еден евтин политички крими-роман?”

Loading...