Дома Балкан ФОТО: Еве ви 100 евра, само ве молам кажете и на мојата...

ФОТО: Еве ви 100 евра, само ве молам кажете и на мојата сопруга дека телефонот не може да се поправи

Модерната технологија има тенденција да уништи многу бракови и врски, особено оние во кои еден партнер се служи е недозволени работи.

Мобилните телефоните станаа центар на светот, за среќа или за жал, луѓето ширум светот и се што се наоѓа во нив може да се употреби против нив. Тоа најдобро го знае неименуван маж коуј бил подготвен да даде голем бакшиш само да не му се поправи телефонот.

Loading...

Тој го оставил својот телефон во сервис за телефони и оставил порака со молба:

🙈

Публикувахте от Korisno je znati в Събота, 7 декември 2019 г.

„Ве молам кажете ѝ на мојата сопруга дека телефонот не може да се поправи. Таа сака само да ја види листата на повици. Овие 100 евра се за вас. Ви благодарам“, напишал тој во пораката.

Loading...