Дома Македонија Фросина Ременски почна сè погласно да зборува, но и да прашува

Фросина Ременски почна сè погласно да зборува, но и да прашува

Статус на Фросина Ременски:

,,Директорот (екс) на УБК кој во пријателска (?!) релација бил известен од Камчев дека е рекетиран во куќен притвор (под надзор на МВР) бил должен да преземе службени дејствија – не заради пријателот Камчев, туку заради, институцијата СЈО.

Loading...

Ако му дал “добар совет” во февруари што направил друго до мај кога почнала предистрагата. Дали презел или не презел нешто и во каква постапка го направил тоа – законска или пријателска.

Ако била законска, тогаш можело да има 100% реализација на случај in flagrantе, а ако не зошто. Ако екс директорот е “кираџија” кај адвокатот на пријателот се е можно?!”

Loading...