Дома Македонија (ФОТО) Јанко „Јади Бурек“: “Аир” ништо не видов од сево ова, нит...

(ФОТО) Јанко „Јади Бурек“: “Аир” ништо не видов од сево ова, нит имало нит ќе има

Статус на Јанко Илковски:

Статистика од мојот јујтуб канал, преку 6 милиони гледања за 7 години, скоро милионче годишно. Ко од мене, ашколсун, благодарам, задоволен сум.

Loading...

“Аир” ништо не видов од сево ова, нит имало нит ќе има, освен задоволство за сработеното. Најгледани – Игор Џамбазов и Даниел Кајмаковски.

пс монеtизацијата за мојот канал изнесува вкупно, за цeло ова време, 400 евра кои гугл ги блокираше заради некој копирајт за некој спот што сум го пуштил пред 6-7 години.

Статистика од мојот јујтуб канал, преку 6 милиони гледања за 7 години, скоро милионче годишно. Ко од мене, ашколсун,…

Публикувахте от Janko Ilkovski в Вторник, 3 декември 2019 г.

ппс ко што реков, никаква корист од никого, гледан – негледан тоа е. Пакост од секого. Ама да е поинаку – нема да чини!

Loading...