Дома Магазин Пријовиќ беше ставена на полиграф – излажа на некои прашања (ВИДЕО)

Пријовиќ беше ставена на полиграф – излажа на некои прашања (ВИДЕО)

Познати естрадни личности во Србија седнаа на испитување на полиграф, а неодамна една од нив беше и пејачката Александра Пријовиќ-Живојиновиќ.

Повќето имаат храброст да го направат ова тестирање, но најчесто со солзи ги даваат точните одговори на прашањата откако „паднале“.

Loading...

Александра за разлика од останатите беше посмирена и кажа дека воопшто не било страшно како што изгледа, но според полиграфот, таа имаше четири неточни одговори.

Меѓу прашањата се најде и ona дали има повеќе од три естетски корекции на лицето. Одговори со „Да“, а откри и дека точниот број е четири.

Меѓудругото, имаше прашања за Филип, нејзината мајка, времето кога пееше во „Ѕвездите на Гранд“… Погледнете од видеото во продолжение:

Loading...