Дома Македонија Боби Илиевски: Му се извинувам на Николовски дека е шампион – го...

Боби Илиевски: Му се извинувам на Николовски дека е шампион – го шишкаат две негови колешки

Статус на Боби Илиевски: ,,Пратеник како патен трошок

Loading...

Длабоко му се „извинувам“ на Александар Николовски што го прогласив за шампион. Пред него биле неговите сопартијци:

Драган Цуклев со инкасирани 153.700 евра, Линда Затуровска со 153.400 евра и  Бона Силванева со 128.400 евра. Ако Мира идеше на дизел, овие користеле горива за ракетен погон.

Со месец ја споделував иницијативата за радикално намалување или укинување на привилегиите на функционерите,меѓу кои спаѓаат и патните трошоци на пратениците. Но, не се стигна до бројката 10.000.”

Инаку дел од членството на ВМРО-ДПМНЕ последниве месеци апелира до лидерот на партијата Мицкоски да се ослободи од овој ,,вечен” функционер, кој со своите опашки од минатото носи негативни поени на партијата.

Loading...