Дома Македонија Саше Димовски: А Азис зар него не го знаат уште пред да...

Саше Димовски: А Азис зар него не го знаат уште пред да се појави нашиот Боки 13

Статус на новинарот Саше Димовски:

Претседателов под итно да го смени: ПР ТИМОТ И СОВЕТНИКОТ ЗА НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА И ЗА КУЛТУРА, ако го има!

Loading...

Многу е јака споредбава меѓу турбо фолк и актери! Па, нека запее актерот турбо фолк и ќе го знаат! А АЗИС, зар него не го знаат уште пред да се појаво нашиот БОКИ 13!!

ПРЕТСЕДТЕЛЕ, батали турбо фолкот, не ти иде оваа тема, па не ја споменувај во иднина, некој друг како мене може ќе те хејта! Смешно е, СЕРИОЗНО!!

Претседателов под итно да го смени: ПР ТИМОТ И СОВЕТНИКОТ ЗА НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА И ЗА КУЛТУРА, ако го има! Многу е јака…

Публикувахте от Лошото Хуго в Неделя, 1 декември 2019 г.

Овој негов статус доаѓа по изјавата на претседателот Стево Пендаровски дека, Младината ги знае сите српски турбо-фолк ѕвезди, а не знае ниеден бугарски актер

Loading...