Дома Магазин Сопруга пронашла кутија под креветот, по која веднаш поднела молба за развод

Сопруга пронашла кутија под креветот, по која веднаш поднела молба за развод

Среќниот семеен живот на пар од Италија брзо завршил со развод, откако сопруга пронашла ја пронашла кутијата на својот сопруг под креветот.

Се започнало кога нејзиниот сопруг започнал се повеќе и повеќе да поминува во гаражата. Тој ја реновирал гаражата во продолжение на неколку месеци, дури успеал да ја опреми со кревет и мала кујна. Сопругата не била многу задоволна од нивниот заеднички живот во последните месец бидејќи сопругот многу ретко успевал да си доаѓа дома за тие да го поминуваат времето заедно.

Loading...

Затоа таа започнала да се сомнева дека мажот и во гражата не се грижел само за автомобилот. Решила да ја посети неговата гаража и да направи детална проверка со цел да најде одговор на нејзините сомнежи. Кога стасала до креветот, решила да погледне што има под него. Единствено под кревето имало една кутија од хартија. Кога ја отворила кутија ги пронашла сите одговори на нејзините сомнежи. Таа дознала дека нејзиниот сопруга ја изневерува, и тоа не со една жена. Во кутија имало фотографии на различни жени, а на грбот од секоја фотографија со пенкало била испишана дата.

Веднаш потоа таа ја доставила својата молба за развод, и не сакала да ги слуша изговорите на својот сопруг, кој треба да споменеме дека ги одбивал овие обвинувања велејќи дека немал интимни односи со овие жени.

Loading...