Дома Македонија Миленко Неделковски: ВМРО ДПМНЕ од формирање до денес инсистираат на ангажирање на...

Миленко Неделковски: ВМРО ДПМНЕ од формирање до денес инсистираат на ангажирање на членови и симпатизери на СДСМ

Статус на Миленко Неделковски:

ВМРО ДПМНЕ како партија останаа конзистентни на медиумската кадровска политика.

Loading...

Од формирање до денес инсистираат на ангажирање на членови и симпатизери на СДСМ за медиумски перјаници и раководители на нивни партиски проекти и нивни партиски медиуми.

Листата импозантна: Зоран Жоро Димитровски, Горан Чизмар Петревски, Љубиша Асма Николовски, Гоце Михајловски, Марин Бабиќ, Коле Чашуле, Емилија Гаврилова, Васко Ефтов, Љупчо Златев, Емил Стојменов, Иван Мирчевски, Горан Момировски, Јорданка Јоци Ивановска, Антонио Спасев, Соња Крамарска, Срџан Ќерим… Еве сега и Искра Коровешовска.

ВМРО ДПМНЕ како партија останаа конзистентни на медиумската кадровска политика.Од формирање до денес инсистираат на…

Публикувахте от Миленко Неделковски в Понеделник, 28 октомври 2019 г.

Како за ука, спротивен таков пример НЕМА. СДСМ би ги удавил во капка вода Мирка, Бобан, Дарко, Миленко…

Loading...