Дома Свет Уапсен хирург – крадел по еден тестис од пациентите

Уапсен хирург – крадел по еден тестис од пациентите

Инаку Корнел 13 години работел како уролог во болниците низ Тексас а во болницата во Хјустон дошол во април 2018 година.

По тригодишна истрага, Сојузното биро за истраги на САД (ФБИ) успеа да утврди дека Корнел незаконски крадел по еден тестис од секој пациент додека извршувал деликатни операции кај мажи кои страдаат од состојби поврзани со мочниот меур, уретрата или бубрезите.

Корел за време на операцијата која ја вршел бил сам во моментот кога ги крадел тестисите.

Loading...

Тој за да ги украде тестисите, за време на операциите им велел на медицинските сестри и болничарите дека можат да ја напуштат салата или ги терал да извршат измислена задача.

Некои сестри за медиумите изјавиле дека тој едноставно ќе ги испрати на кафе или да донесат некои лекови што всушност не постојат.

Loading...