Дома Македонија Миленко: Останат сум последен на браникот во борбата за татковината – може...

Миленко: Останат сум последен на браникот во борбата за татковината – може да помогнете

Миленко Неделковски: ,,Накратко… Луѓе ми пишуваат во приватни пораки, на месинџер, на меил, Вибер, Сигналм, ФБ, Фејс ап, Телеграм…, ме среќаваат на улица, на бензиска, на граница, во ресторан, во бурекџилница…, прашуваат мои блиски и познати – КАКО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНАТ ВО МОЈАТА БОРБА И РАБОТА?

Loading...

Сум останал последен, или еден од неколкумината последни на браникот на татковината и нацијата, сум се борел против огромен аждер – велат… “Кажи како да помогнам“, “Каде да уплатам нешто скромоно како помош“, “Кажи брату што треба“ и слично се накратко прашањата.

Па да одговорам: Никој не сака сам да се бори. Секој сака да има со себе поддршка. Но, ако мора, а еве мора, јас САМ сум во битката со длабоката држава, фашистичката ЕУ, нацистичката Влада на Заев, останатите колабрационисти во Македонија…

Доколку има помош од било кого, од било каде, само ПАТРИОТ да е, би ми било и мило и би користело за интензивирање на борбата и акциите.
Ако нема, живи и здрави да сте. И да знаете, Батко Миленко сам ќе им се тепа на гадовите од исток, запад, југ, север и од овдека од кај нас.

За да не одговарам секому, еве фото-инфо за оние што ми бараат сметка каде да уплатат помош. Назнаката треба да е “донација за борбата против фашизмот во Македонија“. САМО МАКЕДОНИЈА”

Loading...