Дома Македонија Димко: ,,Малата” дошла со ,,Барбери” кошула и вика дека е земјоделка (ВИДЕО)

Димко: ,,Малата” дошла со ,,Барбери” кошула и вика дека е земјоделка (ВИДЕО)

Големи реакции предизвика вчерашниот протест на земјоделците, за кои СДСМ вели дека е партиски организиран од страна на ВМРО.

На социјалните мрежи се појавија многу фотографии од функционери и деца на функционери од ВМРО-ДПМНЕ.

Loading...

Најголем револт предизвика ќерка на пратеничка од Неготино со скапа кочула ,,Барбери”.

Еве и дел од реакциите од Твитер заедницата:

,,Од вчерашниот протест на земјоделците:

-Госпоѓа што нема поима што бара на протестот и веројатно е таму “за секој случај”

-Пензионер што бара покачување на пензиите

-Човек кој дошол со сопствено возило на гости

-Госпоѓица од Неготино, тазе вратена од Бали со Барбери кошула”

Loading...