Дома Македонија Заев откри што разговарале и што му кажал на Помпео

Заев откри што разговарале и што му кажал на Помпео

САД е пријател на Северна Македонија, а Помпео го информирав дека ја ослободивме заробената држава. Ова го истакна премиерот Заев на денешниот состанок пред новинарите со американскиот секретар Мајк Помпео.

Loading...

„Имаме добие добиено силна поддршка од разни проекти, за продлабочување на животот на нашите граѓани. Голема придобвика за зајакнување на безбедноста и сакам да се заблагодарам на САД.

За време на нашата средба го информирав Помпео дека ја ослободивме заробената држава. Градиме едно општество за сите. Мозаик од различности, а фокусот е ставен на економијата“, порача Заев.

Loading...