Дома Македонија Зоран Заев: Не сум помал Македонец од претходните премиери (ВИДЕО)

Зоран Заев: Не сум помал Македонец од претходните премиери (ВИДЕО)

Премиерот Зоран Заев, денес на својот профил на социјалните мрежи објави статус со видео обраќање во кое вели:

Loading...

,,Не се чувствувам помалку Македонец од претходните премиери, тоа што нѐ разликува од сите влади и премиери досега, е што без разлика на политичките цени, ние храбро носиме одлуки.

Носиме одлуки за да обезбедиме сигурна иднина, да го верифицираме нашиот идентитет и да ги задржиме младите тука, во земјата. Тоа е македонштината за мене.”

Носиме одлуки за да обезбедиме сигурна иднина!

Не се чувствувам помалку Македонец од претходните премиери, тоа што нѐ разликува од сите влади и премиери досега, е што без разлика на политичките цени, ние храбро носиме одлуки.Носиме одлуки за да обезбедиме сигурна иднина, да го верифицираме нашиот идентитет и да ги задржиме младите тука, во земјата. Тоа е македонштината за мене.

Публикувахте от Zoran Zaev в Четвъртък, 3 октомври 2019 г.

Loading...