Дома Македонија Тричковски: Сите сме луди

Тричковски: Сите сме луди

Loading...

Статус на Бранко Тричковски:

Сите сме луди

Еве, драги пријатели, ме сместија на убаво место, ич да не се секирате, тука сме сите како една фамилија, Хотел “Македонија” во мало, без вморони, нормално, живи ли се “Иглси”, за нов, голем, хотелски хит, поздрави од убавата Виена!

Сите сме лудиЕве, драги пријатели, ме сместија на убаво место, ич да не се секирате, тука сме сите како една фамилија,…

Публикувахте от Branko Trickovski в Сряда, 18 септември 2019 г.

Телевоутинг за обвинител

А зошто јавниот обвинител што нема да гони вморони, да не се бира со телевоутинг!?

Просиќу лијепо!

На народот му се даваат пет минути во кои може да предлага кандидати, а после уште триесет минути во кои може да гласа за еден од списокот што самиот го формирал.

Подемократски здравје.

Ако се случи да се избере човек без школо, директно го докторираме на Факултетот за туризам и менаџмент или на некој друг факултет.

Loading...