Дома Македонија (ФОТО) Зоран Божиновски објави како Чавков ужива со пури и готова храна...

(ФОТО) Зоран Божиновски објави како Чавков ужива со пури и готова храна во штипскиот затвор

Статус на Зоран Боижновски:

ЧАВКОВ КУБАНАЦ

Златниот командир Митко Чавков заедно со своите началници ужива, се луксузира, пие алкохол во затвор, пуши КУБАНСКИ ПУРИ пратени од лидерот на ДПМНЕ, надзорниците ги служат со готова храна од надвор: пастрмајлии, скари, риби итн. Се прашуваме дали за златниот командир за 27 април постојат златни правила на погодности:

Loading...

-поседување
-користење
-фотографирање
-снимање/мобилен телефон

Додека за останатите затвореници важи правилник од Управата за санкции со куќен ред и едвај врзуваат крај со крај, јадат затворска храна.

ЧАВКОВ КУБАНАЦЗлатниот командир Митко Чавков заедно со своите началници ужива, се луксузира, пие алкохол во затвор,…

Публикувахте от Zoran Bozinovski в Сряда, 18 септември 2019 г.

Очекуваме јавноста и Управата на КПД Штип да дадат свое мислење за осудениот Златен командир ЧАВКОВ и неговите пајташи началници осудени за организирање и овозможување на насилниот упад на 27 април…

(авторот е вработен во КПД ШТИП)

Loading...