Дома Македонија Апасиев: Важно фирмата на жена му на Макрадули нека си крка тендери

Апасиев: Важно фирмата на жена му на Макрадули нека си крка тендери

Статус на Димитар Апасеив:

За борба против АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО предвидоа помалку пари отколку за патните трошоци на пратениците!?

Ама и тие пари не знаеја како да ги употребат, па со ребалансот на буџетот ги пренаменија. 🤮

Loading...

p.s. Сеа сфаќате ли до кој степен се неспособни?

За борба против АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО предвидоа помалку пари отколку за патните трошоци на пратениците!?Ама и тие пари не…

Публикувахте от Димитар Апасиев в Сряда, 18 септември 2019 г.

p.p.s. Важно фирмата на жена му на Макрадули нека си крка тендери, а он нека им дава пенкалца на првачињата за „зголемување на јавната свест“.

#МаКрадуЛи
#ЗаебиНуклеаркиОвдеОдВоздухотСеГине

Loading...