Дома Свет (ВИДЕО) Најмалку 20 луѓе се повредени во Њу Џерси откако тераси паѓале...

(ВИДЕО) Најмалку 20 луѓе се повредени во Њу Џерси откако тераси паѓале една врз друга

Најмалку 15 лица се повредени денес, меѓу кои и три деца, кога една на друга се срушија тераси на згради во Њу Џерси. Нема информации дали меѓу повредените има Македонци, бидејќи Македонската заедница во оваа Американска сојузна држава е во огромен број.

Loading...

За сега не е позната состојбата на повредените и со какви повреди се здобиени. Сите повредени се примени во болница, а засега не е познато дали има заробени луѓе под рушевините.

Loading...