Дома Македонија Бетмен Велит: Слушаш ли народе, Ура, Ура – парите се кај вас,...

Бетмен Велит: Слушаш ли народе, Ура, Ура – парите се кај вас, проверете си позади шифоњер

Богдан Илиевски, алијас Бетмен Велит го коментира советникот на Премиерот Заев, Марјан Забрчанец:

Loading...

,,И веста на денот, месецот, годината!!!
Од влада соопштиле: „ПАРИТЕ КАЈ ГРАЃАНИТЕ – ИСПОЛНЕТО!“

Слушате ли луѓе? Слушаш ли, народе? Парите се назад кај граѓаните! Кај вас! УРА, УРА, УРА!

Сега останува само да ги побарате каде се, поточно. Проверете по фиоки, зад шифоњери, во плафон (ако имате спуштен гипс-картон или хантер даглас), во шупа, под седиште во кола…

Но, владата проговори: кај вас се парите!!!”

Линк до објавата на Марјан Забрчанец:

Парите кај граѓаните – исполнето! ✅На повеќе од година дена до истекот на мандатот, еден од петте носечки столбови на…

Публикувахте от Marjan Zabrcanec в Събота, 14 септември 2019 г.

Loading...